Απερρίφθη η αγωγή εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου [εικόνες] - iefimerida.gr

Απερρίφθη η αγωγή εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημίωση 50.000 ευρώ ζητούσε από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο γνωστός τραγουδιστής Σπύρος Γραμμένος για «συκοφαντική δυσφήμιση, βάναυση διαδικτυακή επίθεση και ηθική βλάβη».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, η αγωγή εναντίον του απερρίφθη και το δικαστήριο καταδίκασε τον Σπύρο Γραμμένο να του καταβάλει 1.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα:

Απερρίφθη η αγωγή εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο καλλιτέχνης υποστήριζε ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε παλαιότερη ανάρτησή του τον είχε ταυτίσει με τον γνωστό blogger Πιτσιρίκο.
Τη μηνυτήρια αναφορά παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στις 18 Νοεμβρίου και την κοινοποίησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media:

Απερρίφθη η αγωγή εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Στις 6 Μαΐου ο γνωστός τραγουδοποιός είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Απερρίφθη η αγωγή εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Ενώ όπως υποστηρίζει στην αγωγή του ο τραγουδιστής: «Με αυτήν του την ανάρτηση (ο κ. Γεωργιάδης), απευθυνόμενος αρχικά σε 146.000 διαδικτυακούς συνομιλητές του ακολούθους (followers) και αναρτώντας την φωτογραφία μου ότι δήθεν εγώ είμαι ο @pitsirikos, με στοχοποίησε κατατάσσοντας με στην κατηγορία των ανθρώπων "με μίσος πέραν πάσης λογικής"».

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει πάντα στη μήνυσή του ο τραγουδιστής, δέχθηκε υβριστικά σχόλια και απειλές και ζητούσε για την ηθική βλάβη που υπέστη χρηματική αποζημίωση 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης γραμμενος αγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ