Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Air F…k One ο Μπιλ Κλίντον - iefimerida.gr

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Air F…k One ο Μπιλ Κλίντον

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αμαρτωλό παρελθόν του έρχεται γι’ άλλη μια φορά να στοιχειώσει τον Μπιλ Κλίντον.

Αυτή τη φορά φέρεται να βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση εις βάρος τεσσάρων γυναικών.

Ο Έντουαρντ Κλάιν, που έχει γράψει αρκετά βιβλία για την οικογένεια Κλίντον, υποστηρίζει ότι ο 71χρονος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ απειλείται με χωριστές αγωγές από τις γυναίκες, οι οποίες διεκδικούν μεγάλες αποζημιώσεις.

Οι γυναίκες αυτές υποστηρίζουν ότι ο Κλίντον τους επιτέθηκε σεξουαλικά όταν εκείνες ήταν ηλικίας γύρω στα 20 κι εργάζονταν για τον πλέιμποϊ δισεκατομμυριούχο επενδυτή Ρον Μπερκλ.

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Air F…k One ο Μπιλ Κλίντον  | iefimerida.gr 0

Ο Κλίντον είχε προσληφθεί από τον Μπερκλ και για να τον βοηθήσει στην προώθηση των επιχειρήσεών του ταξίδευε παρέα με όμορφες γυναίκες με το ιδιωτικό αεροσκάφος του δισεκατομμυριούχου, το οποίο αποκαλείτο, μάλιστα, Air F…k One.

O Κλάιν, που διετέλεσε στο παρελθόν αρχισυντάκτης του New York Times Magazine, υποστηρίζει ότι πηγές στο Δημοκρατικό Κόμμα του αποκάλυψαν τις προθέσεις των γυναικών να κινηθούν νομικά κατά του Κλίντον. Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς φέρεται να έλαβαν χώρα οι σεξουαλικές αυτές επιθέσεις, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συνέβησαν μετά την αποχώρηση του πρώην προέδρου από τον Λευκό Οίκο το 2001.

Ο Κλίντον έχει βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωπος με αρκετές κατηγορίες για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά, περιλαμβανομένης και της υπόθεσης «Μόνικα Λεβίνσκι» και του διάσημου λεκέ που άφησε στο φόρεμά της όταν εκείνη ήταν ασκούμενη στο Λευκό Οίκο.

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Air F…k One ο Μπιλ Κλίντον  | iefimerida.gr 1

O Μπιλ Κλίντον και η Μόνικα Λεβίνσκι

Στο τέλος της δεκαετίας του ’90 ο Κλίντον κατέβαλε 850.000 δολάρια στο πλαίσιο εξωδικαστικού συμβιβασμού στην Πόλα Τζόουνς, μια υπάλληλο της πολιτείας του Αρκάνσας, όπου εκείνος είχε διατελέσει παλαιότερα κυβερνήτης, και η οποία τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση.

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Air F…k One ο Μπιλ Κλίντον  | iefimerida.gr 2

Η Πώλα Τζόουνς

Η Βουλή ξεκίνησε τότε διαδικασία αποπομπής κατά του 42ου προέδρου των ΗΠΑ, αλλά τον αθώωσε αργότερα η Γερουσία.

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Air F…k One ο Μπιλ Κλίντον  | iefimerida.gr 3

Η Χουανίτα Μπρόουντρικ

Το 1999 μια άλλη γυναίκα, η Χουανίτα Μπρόουντρικ υποστήριξε ότι ο Κλίντον την είχε βιάσει, ενώ μια πρώην εργαζόμενη στο Λευκό Οίκο, η Κάθλιν Γουίλι ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά στη διάρκεια της πρώτης προεδρικής του θητείας.

Και στις δύο περιπτώσεις ο Κλίντον απέρριψε κατηγορηματικά τις αιτιάσεις εναντίον του.

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Air F…k One ο Μπιλ Κλίντον  | iefimerida.gr 4

Η Κάθλιν Γουίλι

Αναφορικά με τις νέες καταγγελίες οι συνήγοροι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ διαπραγματεύονται με εκπροσώπους των τεσσάρων γυναικών την καταβολή χρηματικής αποζημίωσης. Αν δεν επιτευχθεί συμφωνία οι γυναίκες απειλούν ότι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου για να δημοσιοποιήσουν τις κατηγορίες τους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κλάιν στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος του είπε ότι «ο Μπιλ έχει αγχωθεί με τη σκέψη ότι θα αναγκαστεί να ξανακαταθέσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι σε νέες κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης από τον ίδιο. Κι ελπίζει ότι η νομική του ομάδα θα μπορέσει με κάποιο τρόπο να σταματήσει τις τέσσερις γυναίκες πριν καταθέσουν αγωγή και τον σύρουν στον βούρκο».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ