Κάλυμνος: Αγνοείται 21χρονος που είχε πάει για πεζοπορία - iefimerida.gr

Κάλυμνος: Αγνοείται 21χρονος που είχε πάει για πεζοπορία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ίχνη ενός 21χρονου που αγνοείται από την περασμένη Κυριακή αναζητούν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλύμνου, μέλη της τοπικής Ομάδας Διάσωσης και του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού.

Ο νεαρός που κατάγεται από τον Πειραία, βρέθηκε στο νησί προκειμένου να επισκεφθεί τη μητέρα του που εργάζσεται εκεί και το μεσημέρι της Κυριακής έφυγε από το σπίτι του με ποδήλατο προκειμένου να κάνει πεζοπορία προς τον Προφήτη Ηλία. Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, tο ποδήλατo βρέθηκε στην περιοχή Λαγκά, δεν εντοπίστηκαν ωστόσο τα ίχνη του 21χρονου.

Τα όνομα του νεαρού είναι Νικόλας, έχει ύψος 1.80 μ ,λεπτός , καστανόξανθος,με μουσάκι και φορούσε φόρμα μαύρου χρώματος με ρίγες και μπλε φούτερ.

Κάλυμνος: Αγνοείται 21χρονος που είχε πάει για πεζοπορία | iefimerida.gr 0

Όσοι γνωρίζουν κάτι και μπορούν να συνεισφέρουν με τις πληροφορίες τους στον εντοπισμό του νεαρού, να επικοινωνούν με το ΑΤ Καλυμνίων ατο τηλέφωνο 22430-29301

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάλυμνος αγνοούμενος 21χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ