Παγκύπριος έρανος για την ενίσχυση των απόρων Ελλήνων μαθητών - iefimerida.gr

Παγκύπριος έρανος για την ενίσχυση των απόρων Ελλήνων μαθητών

Παγκύπριος έρανος για την ενίσχυση των απόρων μαθητών στην Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρανος για να μαζέψουν λεφτά και να ενισχύσουν τους άπορους μαθητές της Ελλάδας, πραγματοποιείται σήμερα σε όλα τα εκπαιδευτήρια της Κύπρου, δημόσια και ιδιωτικά.

Το κυπριακό υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού έκανε δεκτό το αίτημα της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, για τη διεξαγωγή του εράνου, ως «μια ελάχιστη ένδειξη προσφοράς προς τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα, η οποία ήταν πάντοτε στο πλευρό της Κύπρου, σε όλες τις δύσκολες στιγμές που διήλθε ο τόπος μας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Γι΄ αυτό, συμπληρώνει η ανακοίνωση, «η Επιτροπή καλεί όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, κολέγια και πανεπιστήμια) δημόσια και ιδιωτικά, να συνεισφέρουν και αυτά μέσω του παγκύπριου εράνου στην ενίσχυση των άπορων μαθητών της Ελλάδας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ