«Πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο κόντρα στη Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα» - iefimerida.gr

«Πρέπει να επιτεθούμε περισσότερο κόντρα στη Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα»

Φωτογραφία: Olympiacos/FB
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με εκείνο της πρεμιέρας του Champions League ελπίζει ο Τάκης Λεμονής εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Αναλυτικά όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου πριν «πετάξει» η αποστολή του Ολυμπιακού για την Πορτογαλία:

Για το αν το ματς θα είναι διαφορετικό από αυτό της πρεμιέρας στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Ελπίζω να είναι διαφορετικό από όλες τις απόψεις. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε μαζί τα παιχνίδια στη διοργάνωση αρχής γενομένης με εκείνο της Γιουβέντους. Κάπως έτσι θα είναι το σκεπτικό μας και ελπίζω και πρέπει αυτή τη φορά να επιτεθούμε περισσότερο».

Για τη Σπόρτινγκ: «Όπως όλες οι ομάδες έτσι και η Σπόρτινγκ έχουν αδύνατα και δυνατά σημεία. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, κάτι το οποίο έδειξε και κόντρα στην Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι είναι αν όχι στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις ομάδες λίγο πιο κάτω σίγουρα».

Για το αν χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση: «Το θέμα υπομονής το συζητάμε στο Καραϊσκάκη που θέλουμε να διασπάσουμε εμείς τις άμυνες που είναι κλειστές. Είναι διαφορετικό ματς εμείς κυνηγάμε μονό τη νίκη από εκεί και πέρα δεν πρέπει να αγχωθούμε και πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, αλλά θεωρώ ότι αν έχουμε το ίδιο σκεπτικό και θεωρώ ότι αν μπούμε μέσα στο ματς να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Αν μπούμε σε αυτή την λογική θα είμαστε καλά».

Καρσελά: «Είναι απαραίτητο να σκοράρουμε στη Λισαβόνα»

Τουλάχιστον ένα τέρμα θα πρέπει να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ όπως τόνισε ο Μεχντί Καρσελά κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Πορτογαλία. «Θα πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Να τα δώσουμε όλα, βγάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Αν το καταφέρουμε αυτό είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Λισαβόνα», ανέφερε και συνέχισε «Στο Champions League έχει πολύ μεγάλη σημασία να πάρεις σωστές θέσεις, να τις αξιοποιήσεις καλά και να αγωνιστείς σωστά όπως και να αγωνίζεται ο αντίπαλός σου. Θα πρέπει να προσέξουμε τις λεπτομέρειες γιατί σε αυτή τη διοργάνωση κρίνονται πολλά από αυτές. Φυσικά, θα πρέπει να παίξουμε καλά και στην επίθεση , γιατί είναι απαραίτητο και να σκοράρουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ