ΑΕΚ: Γλύτωσε την τιμωρία έδρας, θα πληρώσει μόνο πρόστιμο - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Γλύτωσε την τιμωρία έδρας, θα πληρώσει μόνο πρόστιμο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιβολή χρηματικού προστίμου αποφάσισε η πειθαρχική της Super League στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τα επεισόδια πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε κληθεί βάσει άρθρου που επέσυρε ακόμη και αφαίρεση βαθμών και τιμωρία έδρας, ωστόσο στην απολογία της είχε υποστηρίξει ότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις για να συμβεί αυτό, καθώς τα επεισόδια έγιναν εκτός του εν γένει χώρου του γηπέδου και δεν υπήρξαν φθορές ή βιαιοπραγίες.

Παράλληλα, η πειθαρχική επιτροπή αποφάσισε την απαλλαγή της ΠΑΕ ΑΕΚ για δίωξη που της είχε ασκηθεί λόγω οφειλής, η οποία εξοφλήθηκε.

Η ανακοίνωση του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού της Super League: «Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 05/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 05/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/2239126 από 07-11-2017 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εξήντα επτά χιλιάδων ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ