Η Νταϊάνα Ρος, στα 73 της, τα έδωσε όλα στη σκηνή των American Music Awards [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Η Νταϊάνα Ρος, στα 73 της, τα έδωσε όλα στη σκηνή των American Music Awards [εικόνες&βίντεο]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη δεκαετία του 60' μέχρι σήμερα, συνεχίζει να είναι θρύλος της μουσικής. Ενας θρύλος που όταν ανεβαίνει στη σκηνή συνεχίζει να κλέβει την παράσταση.

Χτες το βράδυ, πραγματοποιήθηκαν τα ΑΜΑ, Αmerican Music Awards (Βραβεία Αμερικανικής Μουσικής) στο Microsoft Theater του Λος Αντζελες και μια από τις παρουσίες που, αναμφίβολα, έκλεψαν την παράσταση ήταν αυτή της Diana Ross.

Μετά από πολλά βραβεία, ευχαριστήριους λόγους και καλλιτέχνες που τραγούδησαν live on stage, η βραδιά κορυφώθηκε με την 73χρονη σταρ. Υστερα από μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της σταρ από την εποχή που ήταν front woman στο γυναικείο συγκρότημα The Supremes μέχρι σήμερα, η Diana Ross ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το τιμητικό βραβείο Lifetime Achievement (Επίτευγμα Ζωής) και, φυσικά, να τραγουδήσει.

Στον ευχαριστήριο λόγο της δήλωσε ότι αυτό το βραβείο είναι αποτέλεσμα αγάπης και «οικογενειακή υπόθεση» και, μάλιστα, κάλεσε επί σκηνής και όλη την οικογένεια της. Οι δεσμοί της με την οικογένεια της είναι κάτι παραπάνω από ισχυροί. Μάλιστα φωτογραφήθηκε με σύσσωμη την οικογένεια της και στο κόκκινο χαλί φορώντας η ίδια ένα φόρεμα-υπερπαραγωγή.

Δες τη Νταϊάνα Ρος να τα δίνει όλα στη σκηνή των AMA's στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νταϊάνα Ρος American Music Awards
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ