Στο Παρίσι την Πέμπτη ο Τσίπρας: Επίσκεψη- εξπρές για να δει επιχειρηματίες - iefimerida.gr

Στο Παρίσι την Πέμπτη ο Τσίπρας: Επίσκεψη- εξπρές για να δει επιχειρηματίες

Στη γαλλική πρωτεύουσα αναμένεται να βρεθεί εντός εβδομάδας ο πρωθυπουργός, την προσεχή Πέμπτη 23 Νοεμβρίου.

Αν και οι πληροφορίες για την εν λόγω επίσκεψη βγαίνουν με το σταγονόμετρο, αρμόδιες πηγές αναφέρουν πως ο κ. Τσίπρας θα έχει επαφές με μέλη του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ αναμένεται να παραστεί και σε ειδική βράβευση που θα γίνει προς τιμήν του.

Στόχος και η αποστολή με επενδυτές
Η κυβέρνηση, δεν κρύβει ότι «καίγεται» για την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα και με φόντο τις δοκιμαστικές εξόδους στις αγορές και την επιθυμία για την οριστική ανάκτηση της πρόσβασης σε αυτές, θέλει να εκπέμψει σαφές μήνυμα για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Υπό αυτά τα δεδομένα, υπουργός της κυβέρνησης αποκαλύπτει στο iefimerida ότι στα σχέδια της κυβέρνησης είναι από τις αρχές του νέου χρόνου, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2018, να υπάρξει και νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Γάλλο πρόεδρο Εμ. Μακρόν, η οποία να συνοδεύεται και από αποστολή Ελλήνων επιχειρηματιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ