Πήγε σε σαλόνι ομορφιάς για πεντικιούρ και έφυγε με εγκαύματα γ' βαθμού [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πήγε σε σαλόνι ομορφιάς για πεντικιούρ και έφυγε με εγκαύματα γ' βαθμού [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγκαυμα τρίτου βαθμού έπαθε μία γυναίκα στο Μισούρι των ΗΠΑ μετά από την επίσκεψή της σε ινστιτούτο περιποίησης νυχιών.

Η Σίντι Ντίλον δείχνει τα πόδια της στην κάμερα, αναφέροντας πως ένα προϊόν σε μορφή τζελ, το οποίο προοριζόταν για να διώξει τους κάλους της, ήταν η αιτία για να πάθει σοβαρότατα εγκαύματα στα πόδια της.

Η ίδια περιγράφει πως έγινε το συμβάν αναφέροντας πως στην αρχή μία εργαζόμενη της άπλωσε το τζελ στο πάνω μέρος του ποδιού της και μετά το κάλυψε με πετσέτες και πλαστικό για περίπου 15 λεπτά.

Πήγε σε σαλόνι ομορφιάς για πεντικιούρ και έφυγε με εγκαύματα γ' βαθμού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η Ντίλον όμως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά όταν άρχισε να νιώθει «σουβλιές» στα πόδια της, με αποτέλεσμα να βγάλει τις πετσέτες και να αντικρίσει ένα τρομερό κάψιμο.

Το Ινστιτούτο αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία, αλλά μετά τις δύο τελευταίες επιθεωρήσεις που πραγματοποιήθηκαν, αποδείχθηκε ότι στο εν λόγω ινστιτούτο ομορφιάς δεν πληρούνται οι απαιτούμενοι κανόνες υγιεινής.

Από την άλλη η λάθος χρήση ή το ότι η Ντίλον ήταν αλλεργική στο συγκεκριμένο τζελ είναι από τους πιθανούς λόγους που η ίδια έπαθε ότι έπαθε

Βέβαια, δεν είναι η μόνη, καθώς υπάρχουν πολλά σαλόνια ομορφιάς από τα οποία πελάτες έχουν φύγει με σοβαρά προβλήματα λόγω μολύνσεων.

Πήγε σε σαλόνι ομορφιάς για πεντικιούρ και έφυγε με εγκαύματα γ' βαθμού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Μερικοί μάλιστα χρειάστηκαν χειρουργική επέμβαση, ενώ στις πολύ σοβαρές περιπτώσεις οι γιατροί ακρωτηρίασαν το μολυσμένο μέρος.

Τα περισσότερα υγρά καθαριστικά κάλων παρασκευάζονται με σαλικυλικό οξύ, το οποίο βοηθά το κάλο να αποκολληθεί σταδιακά.

Οι οδηγίες, παρ' όλα αυτά προειδοποιούν ότι το προϊόν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στην πληγείσα περιοχή και να ξεπλένεται με κρύο νερό εάν η γύρω περιοχή είναι εκτεθειμένη.

Πήγε σε σαλόνι ομορφιάς για πεντικιούρ και έφυγε με εγκαύματα γ' βαθμού [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Ο Ντάνιελ, επικεφαλής της δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πανεπιστημίου του Κάνσας, δήλωσε ότι τα έχει δει όλα όταν πρόκειται για μόλυνση των νυχιών.

«Έχω δει να εκτοξεύεται το πύον. Έχω δει έντονα κοκκινισμένα δάκτυλα. Έχω δει ανθρώπους που έπρεπε να χάσουν μέρος από ένα δάχτυλο», ανέφερε ο Ντάνιελ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πεντικιούρ έγκαυμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ