Το συστατικό που δεν πρέπει να βάζεις ποτέ στο μπέργκερ σου - iefimerida.gr

Το συστατικό που δεν πρέπει να βάζεις ποτέ στο μπέργκερ σου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπέργκερ και πατάτες τηγανητές. Και μόνο στο άκουσμα αυτού του γευστικού συνδυασμού, οι σιελογόνοι αδένες πολλών από εσάς δύσκολα παραμένουν σε αδράνεια.

Ενα ακαταμάχητο πιάτο που έχει τη δική του τεχνική και πλέον αμέτρητες παραλλαγές. Το μπέργκερ μπορεί να θεωρείται μια «θερμιδική βόμβα» αλλά είναι ο τρόπος παρασκευής του και τα υλικά που πολλές φορές χρησιμοποιούνται, που το έχουν «ενοχοποιήσει» στη συνείδησή μας.

Γιατί αν το μπέργκερ παρασκευαστεί από φρέσκα υλικά και όχι τόσα toppings (που αυτά έχουν κατά κύριο τα περισσότερα λιπαρά) τότε μπορεί να δημιουργηθεί ισορροπία.

Ποιο θεωρείται αρκετά ανθυγιεινό συστατικό του μπέργκερ (αλλά δεν μας πάει εύκολα σε αυτό το μυαλό!), σύμφωνα με υπαλλήλους εστιατορίων;

Το συστατικό που δεν πρέπει να βάζεις ποτέ στο μπέργκερ σου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπέργκερ Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ