Η Σελένα Γκόμεζ έγινε κατάξανθη -Σχεδόν αγνώριστη [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σελένα Γκόμεζ έγινε κατάξανθη -Σχεδόν αγνώριστη [εικόνες]

Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H 25χρονη τραγουδίστρια της pop με εκατομμύρια φαν καθώς και ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τις τελευταίες μέρες απασχολεί συνεχώς τα media, αφού μετά την περιπέτεια με την υγεία της και την μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε και αφού στην συνέχεια έγινε γνωστή η επανασύνδεση της με τον νεαρό σταρ Justin Bieber σοκάρει για μια ακόμα φορά.

Η Selena έφτασε στα Αμερικάνικα Μουσικά Βραβεία (American Music Awards 2017) με εντελώς διαφορετικό look από ότι την έχουμε συνηθίσει. H δημοφιλής και όμορφη νεαρή μέχρι χτες είχε πλούσια και λαμπερά καστανά μαλλιά τα οποία πρόσφατα έκοψε σε ένα πολύ κομψό, κοντό καρέ.

Αυτήν την φορά έκανε την έκπληξη με μια πολύ διαφορετική εμφάνιση και νέο στυλ στα μαλλιά. Φαίνεται πως η αγαπημένη σταρ θέλησε να ανακαλύψει αν ισχύει αυτό που λένε πως το να είσαι ξανθιά είναι πιο διασκεδαστικό.

Δες την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της pop τραγουδίστριας στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ