Αυτή η γυναίκα βγάζει 10.000 ευρώ την εβδομάδα δουλεύοντας ως σωσίας της Kέιτ Μίντλετον [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η γυναίκα βγάζει 10.000 ευρώ την εβδομάδα δουλεύοντας ως σωσίας της Kέιτ Μίντλετον [εικόνες]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Heidi Agan άκουγε καθημερινά ότι μοιάζει στην Κέιτ Μίντλετον μέχρι που μια μέρα αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και -κυριολεκτικά- να γίνει πριγκίπισσα!

Μέχρι πριν λίγα χρόνια η Heidi Agan ήταν μια γυναίκα που ζούσε στη Μ.Βρετανία και έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας ως σερβιτόρα.

«Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012 δούλευα ως σερβιτόρα. Οι πελάτες εντυπωσιάζονταν τόσο πολύ από την ομοιότητα μου με την Κέιτ Μίντλετον που μου ζητούσαν να βγούμε φωτογραφία», δήλωσε στην εφημερίδα The Sun εξηγώντας πως ήταν η ζωή της πριν αρχίσει να εργάζεται ως σωσίας της Κέιτ.

Η 35χρονη Heidi, η οποία είναι μητέρα, αποφάσισε να «εκμεταλλευτεί» τη φυσική της ομοιότητα με την Δούκισσα του Κέιμπριτζ για να βελτιώσει τη ζωή της. Ετσι, άρχισε να στέλνει αιτήσεις και φωτογραφία σε διάφορα πρακτορεία για σωσίες. «Μέσα σε ένα μήνα πήρα την πρώτη μου δουλειά για το αεροδρόμιο του Gatwick Airport προκειμένου να προωθήσω την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012».

Η αλήθεια είναι πως όντως έχει χαρακτηριστικά που θυμίζουν έντονα την Μίντλετον. Μακριά καστανά μαλλιά, γαλάζια μάτια, έντονα ζυγωματικά, παρόμοια κιλά και ύψος. Αν όλα αυτά τα ενισχύσεις προσθέτοντας κι ένα καλό φόρεμα και ένα ζευγάρι πολυτελείς γόβες, έχεις την Κέιτ Μίντλετον φτυστή.

Δες τη σωσία της Κέιτ Μίντλετον στο bovary,gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ