Super League: Μάχη πρωτιάς στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο - iefimerida.gr

Super League: Μάχη πρωτιάς στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Ατρόμητο υποδέχεται απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, Novasports 1), σε ένα ματς που σίγουρα θα φέρει έναν από τους δύο ξανά στην κορυφή.

Αν μεν νικήσει ο «Δικέφαλος», θα πιάσει στην πρώτη θέση την ΑΕΚ, ενώ σε περίπτωση «Χ» ή «διπλού», τότε οι Περιστεριώτες θα είναι αυτοί που θα βρεθούν εκεί (μάλιστα, αν νικήσουν θα είναι μόνοι πρώτοι).

Και οι δύο προπονητές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ντάμιρ Κάναντι, καλούνται να διαχειριστούν τις απουσίες που έχουν οι ομάδες τους εξαιτίας κυρίως προβλημάτων τραυματισμών και να αναπροσαρμόσουν σχετικά τα πλάνα τους.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει χωρίς τους τιμωρημένους Πέλκα, Σαμπράνο και Μπίσεσβαρ, τον ανέτοιμο Μυστακίδη και τον Λεβέκ που προέρχεται από τραυματισμό, ενώ εκτός έμεινε και ο Μαουρίσιο, καθώς ο Ρουμάνος δεν ήθελε να ρισκάρει με τη χρησιμοποίησή του ενδεχόμενη υποτροπή.

Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς τους Χατζηισαΐα, Ουάρντα και Γιαννούλη (μετά από σχετική συμφωνία που υπάρχει στους δανεισμούς με τον ΠΑΟΚ) αλλά και τους Μανούσο (πρόβλημα στο γόνατο) και Βασιλείου (που έχει ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής).

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί, Μακ, Κάμπος και Πρίγιοβιτς.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κυριακίδης, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκης, Ούμπιδες, Ντιγκινί και Ντάουντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League ΠΑΟΚ Ατρόμητος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ