Επεισόδια με μετανάστες στη Χίο -Επιχείρησαν να κάνουν πλιάτσικο σε θερμοκήπιο - iefimerida.gr

Επεισόδια με μετανάστες στη Χίο -Επιχείρησαν να κάνουν πλιάτσικο σε θερμοκήπιο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλιάτσικο σε θερμοκήπιο στη Χίο επιχείρησαν να κάνουν χθες βράδυ μετανάστες στη Χίο, με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο χωριό Χαλκειός της Χίου που γειτνιάζει με τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της ΒΙΑΛ. Πρωταγωνιστές, ομάδα προσφύγων και οι ιδιοκτήτες θερμοκηπίου.

Οι μετανάστες επιχείρησαν να κάνουν πλιάτσικο στο θερμοκήπιο, οι ιδιοκτήτες τούς εμπόδισαν και στις φωνές έτρεξαν και άλλοι πρόσφυγες κοντά στην αγροτική καλλιέργεια όπου σημειώθηκε το συμβάν, με αποτέλεσμα τη δημιουργία επεισοδίου. Χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Οι ίδιες πληροφορίες, που αποδίδονται σε αστυνομικές πηγές, κάνουν λόγο για προσαγωγή 10 προσφύγων, που εξετάζονται ο καθένας ξεχωριστά για την ανάμειξή τους στα επεισόδια. Επίσης, προσήχθησαν οι δύο κάτοικοι του Χαλκειούς, ηλικίας 45 και 73 ετών, με τον πατέρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Κατασχέθηκαν, επίσης, πέντε πλαστικές σακούλες με διάφορα λαχανικά, καθώς επίσης και μια κυνηγετική καραμπίνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ