Πώς να δώσεις γλυκιά γεύση στον καφέ σου χωρίς να προσθέσεις ζάχαρη - iefimerida.gr

Πώς να δώσεις γλυκιά γεύση στον καφέ σου χωρίς να προσθέσεις ζάχαρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Καφές» και «απόλαυση» είναι δύο λέξεις που τις συναντάμε πολύ συχνά στην ίδια πρόταση. Πως μπορείτε να πετύχετε το δεύτερο χωρίς την προσθήκη ζάχαρης;

Κανονικά ο καφές δεν πρέπει να πίνεται τίποτα άλλο παρά μόνο σκέτος. Ο καλός καφές δηλαδή γιατί ο ιμιτασιόν ίσως να απαιτεί την προσθήκη ζάχαρης για να καταφέρει κανείς να τον πιει-αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης.

Ωστόσο, καθένας τον πίνει διαφορετικά και με την αναλογία ζάχαρης που ικανοποιεί τη γεύση του και αυτό το κείμενο είναι αφιερωμένο σε όσους προτιμούν τον καφέ τους μέτριο.

Πως μπορείτε να γλυκάνετε τον καφέ χωρίς να προσθέσετε ζάχαρη ή κάποιο από τα υποκατάστατά της; Τη λύση δίνουν αυτές οι εναλλακτικές.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, μέτριο (ή -ακόμα πιο δύσκολα- γλυκό) δεν θα τον κάνουν, αλλά θα του χαρίσουν μια γλυκύτητα ώστε κάθε γουλιά να κατεβαίνει πιο ευχάριστα.

Διαβάστε πώς μπορείτε να δώσετε μια γλυκιά γεύση στον καφέ σας χωρίς να προσθέσετε ζάχαρη στo bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφές γλυκιά γεύση ζάχαρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ