Αθηνά Οικονομάκου: Ολα όσα έγιναν στον γάμο και στο γλέντι -Το πέταγμα της ανθοδέσμης, το τρελό τσιφτετέλι της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αθηνά Οικονομάκου: Ολα όσα έγιναν στον γάμο και στο γλέντι -Το πέταγμα της ανθοδέσμης, το τρελό τσιφτετέλι της [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύτηκε χθες το μεσημέρι στο Γύθειο τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο, μόλις λίγους μήνες πριν κρατήσουν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί.

Καταφέρνοντας να μην διαρρεύσει το παραμικρό η ηθοποιός ξάφνιασε τους πάντες χθες όταν πόσταρε στο Instagram μόνη της την είδηση του γάμου της!

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο χθες το μεσημέρι στο Γύθειο έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους τους.

Κουμπάρα τους η επίσης ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους βρισκόταν και η Βάσω Λασκαράκη με την κόρη της. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν επίσης ο Μιχάλης Νέζης.

Ακολούθησε γεύμα σε παραλιακή ταβέρνα του Γυθείου αλλά και πάρτι μέχρι αργά τη νύχτα. Τρελό γλέντι με τους φίλους τους είχε κάνει το ζευγάρι και την προηγουμένη του γάμου τους!

Η νύφη Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε για το γάμο της να φορέσει ένα ροζ-μαύρο φόρεμα με οver the knee ροζ μπότες και γούνα σε ροζ και γήινες αποχρώσεις.

Το φόρεμά της ήταν δημιουργία του ελληνικού brand Νidodileda και κοστίζει 195 ευρώ.

Η φίλη της Αθηνάς, Νίκολ Παναγιώτου η οποία επιμελήθηκε και το styling της νύφης, δημοσίευσε σήμερα στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της νύφης μετά το γάμο.

Στην εικόνα θα δείτε την Αθηνά να ποζάρει κρατώντας την ανθοδέσμη της:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikol Panagiotou (@nikolpanagiotou) στις Νοέ 19, 2017, 5:26πμ PST

Και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την ηθοποιό να πετά την ανθοδέσμη:

Οι φωτογραφίες από το γάμο:

Η φωτογραφία με το μονόπετρο

Με αυτή τη φωτογραφία η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε ότι παντρεύτηκε!

Ο τρελός χορός της νύφης

Η ηθοποιός μπορεί να διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για να διασκεδάσει με το παραπάνω στο γλέντι της πιο ευτυχισμένης μέρας της ζωής της. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο η Αθηνά Οικονομάκου έφτασε στο τσακίρ κέφι χορεύοντας το τραγούδι «Ξημερώματα».

Βίτντεο: Nassos blog/Gossip tv

Το γεύμα στην παραθαλάσσια ταβέρνα

Οι φωτογραφίες από το πάρτι, την παραμονή του γάμου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Vassiliou (@missconstantina) στις Νοέ 18, 2017, 6:07πμ PST

Οι φωτογραφίες με την μητέρα της:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) στις Νοέ 17, 2017, 3:29μμ PST

Σήμερα Κυριακή, η νύφη πάντως, πόσταρε το παρακάκτω βίντεο με εικόνες από το υπέροχο Γύθειο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ