Super League: Η ΑΕΚ «πάγωσε» τον ΠΑΟ, 1-1 στο 95' - iefimerida.gr

Super League: Η ΑΕΚ «πάγωσε» τον ΠΑΟ, 1-1 στο 95'

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μολέντο με το γκολ του είχε βάλει τον ΠΑΟ σε θέση οδηγού, αλλά ο Λιβάγια στο 95' έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ΑΕΚ (1-1) στο ντέρμπι της Λεωφόρου για την 11η αγωνιστική της Super League.

Σε ένα ντέρμπι με τα... όλα του οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με την Ενωση να έχει πάρει ένα βαθμό στο τέλος του ματς.

Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Μολέντο, αλλά η Ένωση πίεσε, όμως με εξαίρεση μια φάση του Γαλανόπουλου δεν είχε ευκαιρίες και οι πράσινοι πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Καλύτερο ήταν το δεύτερο ημίχρονο αφού οι «κιτρινόμαυροι» ρίσκαραν και το «τριφύλλι» έβρισκε περισσότερους χώρους στην κόντρα. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός χάλασε, λόγω των συνεχών εντάσεων μεταξύ των παικτών κάτι που βέβαια έδειχνε να βολεύει τους γηπεδούχους. Ενώ απέμεναν δευτερόλεπτα για τη λήξη, ο Αϊντάρεβιτς «ξεκλείδωσε» με υπέροχη μπαλιά την άμυνα του Παναθηναϊκού και ο Λιβάγια με σουτ, το οποίο κόντραρε κι άλλαξε πορεία, νίκησε τον Βλαχοδήμο (90+5’) σώζοντας την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε λάθη στην 11αδα αφήνοντας εκτός τον Χριστοδουλόπουλο, ενώ στο τέλος του ματς έκανε άσεμνη χειρονομία στον κόσμο του ΠΑΟ και δικαίως αποβλήθηκε.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μολέδο (37’ Κουτρουμπής), Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ (67’ Άλτμαν), Μολίνς (90+2’ Ρέις)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης (71’ Γιακουμάκης), Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (65’ Αϊντάρεβιτς), Μπακασέτας, Κλωναρίδης (54’ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΟ ΜΑΤΣ TO ΙΕFIMERIDA.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός αεκ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ