Τι πανωφόρι να φορέσεις με το βραδινό σου φόρεμα στις γιορτές - iefimerida.gr

Τι πανωφόρι να φορέσεις με το βραδινό σου φόρεμα στις γιορτές

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβαίνει σε όλες και σίγουρα έχει συμβεί και σε σένα.

Έχεις βρει το τέλειο φόρεμα, αυτό που ονειρευόσουν και έψαχνες εδώ και καιρό. Το βρήκες στο κατάστημα στο μέγεθος σου ή το παρήγγειλες από e-shop του εξωτερικού και ανυπομονείς να το φορέσεις.

Το να σχεδιάζεις το τέλειο γιορτινό outfit δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ίσως από τα πιο δύσκολα task με επίπεδο δυσκολίας 9. Αφού επιτέλους διάλεξες το φόρεμα και ευτυχώς έχεις παπούτσια και τσάντα σε ουδέτερο χρώμα και κλασική γραμμή που ταιριάζουν με όλα για να το συνδυάσεις, τώρα το πρόβλημα είναι το πανωφόρι!

Εκτός από το να ταιριάζει με τα υπόλοιπα κομμάτια και το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό και στιλάτο και όχι παράταιρο, ένας ακόμα παράγοντας που πρέπει να υπολογίσεις πριν επιλέξεις με τι θα καλύψεις τους ώμους σου στο δρόμο για το πάρτι, είναι ο καιρός. Στην χώρα μας ακόμα και τις μέρες των γιορτών η θερμοκρασία μας μπερδεύει και μπορούμε να περιμένουμε από ζέστη και βροχή μέχρι χιόνι ανάλογα και την περιοχή στην οποία ζούμε.

Το πανωφόρι που ταιριάζει με το βραδινό σου φόρεμα στις γιορτές, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ