Τι σκιά να επιλέξεις ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου - iefimerida.gr

Τι σκιά να επιλέξεις ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To make up έχει σκοπό να αναδείξει την φυσική ομορφιά σου και να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά σου.

Και αν αναρωτιόσουν τελικά ποιες αποχρώσεις σκιών ταιριάζουν περισσότερο με το χρώμα των ματιών σου και μπορούν να το αναδείξουν ακόμα περισσότερο και να σου χαρίσουν σαγηνευτικό μακιγιάζ και βλέμμα που μαγνητίζει, σου έχουμε όλες τις απαντήσεις.

Οποιο κι αν είναι το χρώμα σου υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξεις για να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό και κομψό μακιγιάζ ματιών και να τους κάνεις όλους να μην μπορούν να σταματήσουν να τα θαυμάζουν. Γαλάζια, καστανά, μαύρα, πράσινα, hazel eyes, όλα τόσο διαφορετικά μα τόσο όμορφα, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

Με τις σωστές αποχρώσεις στο μακιγιάζ μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις και όλοι να νομίζουν πως έχουν να κάνουν με μια αληθινή expert του make up. Αυτές είναι οι αποχρώσεις σκιών που σου ταιριάζουν ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου. Δοκίμασέ τες.
Μπλε μάτια....

Δείτε ποιο χρώμα σκιάς πρέπει να φορέσετε σύμφωνα με το χρώμα των ματιών σας στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκιά χρώμα μάτια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ