Γι' αυτή τη μπλούζα από τα H&M θα γίνουν ουρές στα καταστήματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Γι' αυτή τη μπλούζα από τα H&M θα γίνουν ουρές στα καταστήματα [εικόνες]

H&M
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mας αρέσουν τα κλασικά κομμάτια με minimal χαρακτήρα που συνδυάζονται εύκολα και φοριούνται με τα πάντα, αλλά ταυτόχρονα μπορούν να γίνουν και βάση για πολλά διαφορετικά λουκ και μας επιτρέπουν να φοράμε πολλά διαφορετικά αξεσουάρ.

Αυτή τη φορά όμως μας τράβηξε την προσοχή κάτι άλλο, πιο ιδιαίτερο, ένα κομμάτι που το λες και statement και αν το επιλέξετε είναι ξεκάθαρο πως θα εντυπωσιάσετε.

Η διαφάνεια είναι ανάμεσα στις πιο μεγάλες τάσεις τις τελευταίες σεζόν και την ξεχωρίζουμε για τον αισθησιασμό και το σαγηνευτικά θηλυκό στυλ της, ενώ ταιριάζει σε όλες. Συνήθως την συναντάμε σε formal pieces, όπως βραδινά φορέματα και comme il faut πουκάμισα, ενώ με την επιστροφή των 90s αλλά και του goth romantic στυλ, την βλέπουμε σε τοπ, bodies, φούστες και σε λεπτομέρειες.

Έτσι χαρήκαμε ιδιαίτερα όταν είδαμε αυτή την μπλούζα, αφού εκτός από επίσημες περιστάσεις, μπορεί άνετα να φορεθεί και σε casual σύνολα και να είναι μια ιδιαίτερη πινελιά σε ένα κατά τα άλλα απλό outfit, όπως θα το έκανε μια fashionista.

Μάθετε τα πάντα για την ιδιαίτερη μπλούζα του H&M που θα γίνει sold out στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ H&M μπλούζα διαφάνεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ