Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των κοριτσιών της Victoria’s Secret - iefimerida.gr

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των κοριτσιών της Victoria’s Secret

Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πολλούς ένα show αδιάφορο, για άλλους διασκεδαστικό, με positive vibes.

Ο κόσμος της μόδας είναι ενθουσιασμένος και δεν βλέπει την ώρα για το φετινό -σίγουρα εντυπωσιακό- show του διάσημου brand εσωρούχων Victoria’s Secret και την στιγμή που οι ομορφότερες γυναίκες στον χώρο -ίσως και στον κόσμο- θα περπατήσουν με αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερα, μικροσκοπικά εσώρουχα στο catwalk.

Tα μοντέλα έχουν ήδη φτάσει στην Σαγκάη και μαζί με την είδηση πως ο Harry Styles θα είναι ο καλλιτέχνης που θα συνοδεύσει μουσικά με live performance τα κορίτσια, δημοσιεύθηκε και η πρώτη, επίσημη και καθιερωμένη, ομαδική φωτογραφία με τις πανέμορφες κοπέλες να ποζάρουν όλες μαζί.

55 Κορίτσια -περισσότερα από κάθε άλλη φορά- εκπροσωπούν 17 χώρες φωτογραφήθηκαν στο Mercedes-Benz Arena όπου και θα πραγματοποιηθεί το κορυφαίο show στις 20 Νοέμβρη.

Δείτε την πρώτη επίσημη φωτογραφία με όλα τα αγγελάκια μαζεμένα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Victorias' Secretm show φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ