Μήνυμα ενότητας της Κεντροαριστεράς από τον Κώστα Σημίτη - iefimerida.gr

Μήνυμα ενότητας της Κεντροαριστεράς από τον Κώστα Σημίτη

Ο Κώστας Σημίτης (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΟΥΓΓΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η παραδοσιακή άποψη ότι οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν δεν πρέπει να ισχύσει, τόνισε ο Κώστας Σημίτης, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, την ώρα που διεξάγεται ο δεύτερος γύρος των εκλογών για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης.

Αναλυτικά η δήλωσή του, σύμφωνα με το ΑΠΕ:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας ενιαίας κεντρο-αριστερής παράταξης, που συνενώνει διάφορες τάσεις και ομάδες σε μια κοινή πορεία. Η προσπάθεια αυτή πρέπει να έχει άμεση συνέχεια. Να δημιουργηθεί ένα κοινό όργανο από τους κύριους πρωταγωνιστές, για να απαντήσει ενωμένο στα δυο κύρια προβλήματα: την πορεία προς το συνέδριο και τις πολιτικές κατευθύνσεις της παράταξης.

Η παραδοσιακή άποψη πως "οι νικητές διατάσσουν και οι ηττημένοι υπακούουν" δεν πρέπει να ισχύσει.

Ένας και μόνον είναι ο κανόνας της μελλοντικής επιτυχίας : Όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κεντροαριστερά Κώστας Σημίτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ