Η πανάρχαια στάση του σώματος που σε ξεκουράζει και σμιλεύει τα πόδια - iefimerida.gr

Η πανάρχαια στάση του σώματος που σε ξεκουράζει και σμιλεύει τα πόδια

APimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζούμε σε μια εποχή όπου καθόμαστε σε μια καρέκλα ενός γραφείου για τουλάχιστον 8 ώρες, περνάμε αρκετή ώρα της ημέρας καθήμενοι στο αυτοκίνητό μας.

Aναζητούμε μια θέση να καθίσουμε στο μετρό ή το λεωφορείο και όταν επιστρέφουμε σπίτι απολαμβάνουμε την αγαπημένη μας σειρά καθισμένοι στον αναπαυτικό καναπέ του σπιτιού μας.

Με λίγα λόγια η καθιστική ζωή έχει γίνει ρουτίνα, συνήθεια και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Σύμφωνα με έρευνες οι ώρες που περνά ο άνθρωπος καθιστός κάθε ημέρα είναι περισσότερες απ΄ ότι πρέπει και αυτός ο τρόπος ζωής αυξάνει τις πιθανότητες εκδήλωσης ασθενειών ή άλλων προβλημάτων που οδηγούν σε πρόωρο θάνατο.

Tο πρόβλημα με τις Δυτικές χώρες είναι ότι έχουν ξεχάσει την πανάρχαια, αλλά θαυματουργή στάση του σώματος, η οποία γυμνάζει και σμιλεύει όχι μόνο τα πόδια αλλά και όλο το κορμί, ενώ παράλληλα είναι μια μορφή ενεργής ανάπαυσης.

Δείτε ποια στάση ξεκούρασης του σώματος έχει ξεχάσει ο δυτικός κόσμος στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στάση σώματος squat
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ