Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για τον τραυματισμό της 55χρονης δικηγόρου στα Εξάρχεια - iefimerida.gr

Ποινική δίωξη κατ' αγνώστων για τον τραυματισμό της 55χρονης δικηγόρου στα Εξάρχεια

Ποινική δίωξη για τον τραυματισμό της δικηγόρου (Φωτογραφία: SOOC/ George Vitsaras)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης διώκονται οι, άγνωστοι μέχρις στιγμής, δράστες για τον τραυματισμό της 55χρονης δικηγόρου το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου στα Εξάρχεια.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη κατ´αγνώστων με την αστυνομία να διεξάγει από χθες έρευνες για τον εντοπισμό τους. Η δικηγόρος δέχτηκε ναυτική φωτοβολίδα στο πόδι και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό, μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο.

Χθες το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν και οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και 9 αλλοδαποί, από τα επεισόδια μετά την πορεία του Πολυτεχνείου.

Στον ανακριτή θα οδηγηθούν 2 άτομα που διώκονται για το κακούργημα της κατοχής εκρηκτικών υλών. Οι υπόλοιποι 10 θα οδηγηθούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για τα αδικήματα (πλημμελήματα) επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, αντίστασης και παράνομης κατοχής φωτοβολίδων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποινική δίωξη δικηγόρος εξάρχεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ