Super League: Ντέρμπι στην Λεωφόρο, η πρωτοπόρος ΑΕΚ κόντρα στον μαχητικό Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Super League: Ντέρμπι στην Λεωφόρο, η πρωτοπόρος ΑΕΚ κόντρα στον μαχητικό Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ είναι πρωτοπόρος (με τον Ατρόμητο), ο Παναθηναϊκός μέσα από τις δύσκολες στιγμές βγάζει την ψυχή του στο γήπεδο.

Είναι δύο ομάδες που πάντα θα συνιστούν… ντέρμπι από τα παλιά. Και ένα τέτοιο αναμένεται να δούμε και απόψε στην Λεωφόρο, για την 11η αγωνιστική της Super League. Το γήπεδο κατάμεστο και «ντυμένο» στα… πράσινα, ενώ η ΑΕΚ πάει για να πάρει και το 3ο σερί ντέρμπι και να δείξει ότι αξίζει να είναι πρώτη.

Ο ΠΑΟ έχει πολλά προβλήματα, δεν είναι στα... καλύτερα του, αλλά εντός έδρας παρουσιάζει θαυμαστή σταθερότητα, με την ΑΕΚ να έχει καλή αύρα στα ντέρμπι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάει σε «συνταγή» ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όπως και τότε λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κουλιμπαλί, Μολέντο, Κολοβέτσιο και Χουλτ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κουρμπέλης με τον Σιλά, ενώ μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Χίλιεμαρκ. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Βιγιαφάνιες και ο Λουντ, με τον Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αντιμετωπίζει τις σοβαρές απουσίες των Μάνταλου, Γιόχανσον, Αραούχο και θα επιλέξει ξανά το 3-5-2. Ο Ανέστης στο τέρμα και οι Τσόσιτς-Βράνιες μαζί με έναν εκ των Μπακάκη ή Λαμπρόπουλου. Αν ο Έλληνας μπακ παίξει εκείνος ως αριστερός στόπερ, δεξί μπακ θα είναι ο Γκάλο, ενώ αριστερά θα βρεθεί σίγουρα ο Λόπες. Το δίδυμο Σιμόες-Γαλανόπουλου στα χαφ (ελλείψει άλλων λύσεων) μοιάζει δεδομένο, ενώ ο Μπακασέτας θα έχει τον ρόλο του «δεκαριού», πίσω από τους προωθημένους Λιβάγια-Χριστοδουλόπουλο.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει το ματς στη Ξάνθη (13 βαθμ.), όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί στις 15:00 τον Πανιώνιο (15 βαθμ.) με τους δύο αντιπάλους να διεκδικούν μία θέση Στις 17:15 ο Πλατανιάς (6 βαθμ.) θα υποδεχθεί στο γήπεδο των Περιβολίων τον Αστέρα Τρίπολης (9 βαθμ.) στο ντέρμπι των… ουραγών, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να ''καίγονται'' για βαθμούς. Τέλος την ίδια ώρα (17:15) στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα (13 βαθμ.) θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό (9 βαθμ.).

Aποτελέσματα και πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League:

  • Λαμία – Κέρκυρα 1-1
  • Λάρισα – Απόλλων Σμύρνης 1-0
  • Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 2-1

Σήμερα

  • 15:00 Ξάνθη – Πανιώνιος (Novasports2)
  • 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (Novasports2)
  • 17:15 Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης (Novasports3)
  • 19:30 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Novasports1)

Δευτέρα

  • 19:30 ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (Novasports1)

Η βαθμολογία:

  1. ΑΕΚ 20
  2. Ατρόμητος 20
  3. Ολυμπιακός 20 -11αγ.
  4. ΠΑΟΚ 18
  5. Πανιώνιος 15
  6. Λεβαδειακός 15 -11αγ.
  7. Παναθηναϊκός 13
  8. ΠΑΣ Γιάννινα 13
  9. Ξάνθη 13
  10. Λαμία 13 -11αγ.
  11. Λάρισα 13 -11αγ.
  12. Κέρκυρα 11 -11αγ.
  13. Απόλλων Σμύρνης 10 -11αγ.
  14. Παναιτωλικός 9
  15. Αστέρας Τρίπολης 9
  16. Πλατανιάς 6

* Ο Παναθηναϊκός άρχισε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Παναθηναϊκός Λεωφόρος Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ