Παπαδημούλης: Θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια. Στόχος μας είναι να βγούμε με όσο πιο καθαρό τρόπο γίνεται», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο κ. Παπαδημούλης μιλώντας στο κανάλι «Ε» παράλληλα σημείωσε: « φέτος δίνουμε υψηλότερο κοινωνικό μέρισμα σε σχέση με πέρυσι,ένα μέρισμα το οποίο έχει πάρει το πράσινο φως από την Κομισιόν. Θα αναγκαστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το ψηφίσουν όταν θα έρθει στη Βουλή».

Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου επισήμανε «ότι και το 2017 θα κλείσει με υπέρβαση ο προϋπολογισμός. Ωστόσο θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία, θα χρειαστούν χρόνια για να φθάσουμε στο επίπεδο ζωής πριν την χρεοκοπία, πριν τα μνημόνια»

Τέλος, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τα ποσά που πήρε η κυβέρνηση από την φοροδιαφυγή. «Χρειάζεται επιτάχυνση της αποτελεσματικότητας της ελληνικής διοίκησης για να πάρουμε μεγαλύτερα ποσά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ