Moρώνης (ΕΣΡ): Πρόθεσή μας να προχωρήσουμε και στην προκήρυξη για τις θεματικές άδειες - iefimerida.gr

Moρώνης (ΕΣΡ): Πρόθεσή μας να προχωρήσουμε και στην προκήρυξη για τις θεματικές άδειες

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν σε προκήρυξη και για τις θεματικές άδειες, προτίθεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αντιπρόεδρος της Αρχής Ροδόλφος Μορώνης.

Ο κ. Μορώνης, στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, ενόψει της δημοσίευσης της προκήρυξης των επτά τηλεοπτικών αδειών γενικού περιεχομένου, η οποία αναμένεται να γίνει αύριο Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, αναφέρει ότι το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει έλεγχο των υποψηφίων και κατάρτιση του καταλόγου των τελικώς συμμετεχόντων στη διαδικασία, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΕΣΡ.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ χαρακτηρίζει σωστή την απόφαση για τη μείωση του φόρου τηλεοπτικής διαφήμισης στο 5% με το σκεπτικό ότι πάρθηκαν υπ' όψιν όλες οι παράμετροι επί του θέματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ