Αυτό είναι το τραπεζάκι Ikea που θα δεις σε κάθε design σαλόνι - iefimerida.gr

Αυτό είναι το τραπεζάκι Ikea που θα δεις σε κάθε design σαλόνι

unsplash.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το σαλόνι είναι το κέντρο του σπιτιού, τότε το τραπεζάκι είναι ο πυρήνας του.

Είναι το καθιστικό ο χώρος που περνάτε τον περισσότερο χρόνο όταν είστε στο σπίτι σας; Είναι. Αν υπάρχει ένα έπιπλο που παίζει κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση του, μετά τον καναπέ φυσικά, αυτό είναι το τραπεζάκι του σαλονιού. Είναι το έπιπλο πάνω στο οποίο έχετε πράγματα άμεσης χρήσης (τηλεκοντρόλ, κινητό, ποτήρι με νερό κ.α.), το έπιπλο πάνω στο οποίο μπορεί να φάτε ή σε αυτό που, μετά από μια δύσκολη ημέρα, θα ρίξετε ένα μαξιλάρι και θα απλώσετε τα πόδια σας. Είτε ρουστίκ, είτε μίνιμαλ, είτε industrial, είτε κλασικό, το σχέδιο του δίνει χαρακτήρα στο σαλόνι.

Βέβαια, πέρα από κάθε τάση, κάθε καθιστικό οφειλεί να είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τις ανάγκες αυτών που το χρησιμοποιούν. Δεν είναι τυχαίο που σε πολλά σπίτια όπου υπάρχουν παιδιά θα δείτε ας πούμε να μην υπάρχει καθόλου τραπεζάκι σαλονιού έτσι όπως το έχουμε συνηθίσει. Τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι αφημένο σε κάποια γωνία, πίσω από την τραπεζαρία και τη θέση του έχουν καταλάβει χρωματιστά, πλαστικά παιχνίδια, μαξιλάρες. Σε κάθε περίπτωση, όπου υπάρχει καναπές, συνήθως υπάρχει και τραπέζι. Κι ενώ έχουμε μιλήσει για τις τάσεις στη διακόσμηση του 2018, ήρθε η στιγμή να σας συστήσουμε το coffee table που έχουν λανσάρει τα Ιkea και δεν είναι τυχαία μέσα στα best seller του.

Το τραπεζάκι Ikea που θα δείτε σε κάθε design σαλόνι, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ IKEA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ