«Ποτάμι» δρόμοι στην Πάτρα -Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα αυτοκίνητά τους [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ποτάμι» δρόμοι στην Πάτρα -Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στα αυτοκίνητά τους [βίντεο]

Πλημμύρισαν δρόμοι της Πάτρας (Φωτογραφία: tempo24)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι στην Πάτρα νωρίς το πρωί της Κυριακής, εξαιτίας της βροχόπτωσης.

Στις Ιτιές και στην Παραλία Πατρών ο δρόμος είναι απροσπέλαστος σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24, καθώς έχουν βουλώσει τα φρεάτια.

Δεν έλειψαν και οι εγκλωβισμοί οδηγών στα οχήματά τους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ακινητοποιήθηκε σε παραλιακό δρόμο του Δρεπάνου της Πάτρας, όπου η θάλασσα είχε βγει στον... δρόμο, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, όπου οι πυροσβέστες, απεγκλώβισαν δύο άτομα μέσα από ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης οι πυροσβέστες παρενέβησαν στο κτίριο που στεγάζεται το Λιμενικό τμήμα στο Ρίο, ώστε να μην πλημμυρίσει, ενώ κλήθηκαν να παρέμβουν και σε δύο περιπτώσεις κοπής δέντρων εξαιτίας των ανέμων, στο Ρίο και στο Κάτω Καστρίτσι.

Αλλά και στο Ρίο πλημμύρισε η παραλιακή οδός

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάτρα βροχόπτωση Πυροσβεστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ