Καλιφόρνια: Ελεγαν πως προσεύχονται αλλά μαζεύονταν για να καπνίσουν μαριχουάνα -Εντοπίστηκε παράνομο «κλαμπ» - iefimerida.gr

Καλιφόρνια: Ελεγαν πως προσεύχονται αλλά μαζεύονταν για να καπνίσουν μαριχουάνα -Εντοπίστηκε παράνομο «κλαμπ»

Φωτογραφία: LA County Sheriff's Departmen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα παράνομο «κλαμπ» μαριχουάνας εξάρθρωσαν οι αρχές στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το περιοδικό Time, τα μέλη της παράνομης ομάδας κρύβονταν πίσω από τη «βιτρίνα» εκκλησίας. Το παράνομο κέντρο διακίνησης μαριχουάνα είχε «βαφτιστεί» «The Citadel Churck of La Puente» και πωλούσε μαριχουάνα σε μορφή καπνού, σοκολάτα αλλά και σε μορφή φαγώσιμων, όπως κέικ.

Η συνολική αξία των παράνομων προϊόντων που εντοπίστηκαν μέσα στους χώρους εκτιμάται κάπου ανάμεσα στις 20.000 και 30.000 δολάρια!

Η αστυνομία αποφάσισε να... ελέγξει τη δράση της εκκλησίας, καθώς δέχτηκε παράπονα. Μετά από επιχείρηση που διήρκησε περίπου 3 εβδομάδες, η αστυνομία συνέλαβε τρεις ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα μέλος συμμορίας στην «εκκλησία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καλιφόρνια μαριχουάνα αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ