Η Κim Kardashian αποκαλύπτει ποια από τις αδερφές της είναι η πιο στιλάτη και ποια δεν το έχει - iefimerida.gr

Η Κim Kardashian αποκαλύπτει ποια από τις αδερφές της είναι η πιο στιλάτη και ποια δεν το έχει

Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαντάζει απίστευτο για έναν απλό και καθημερινό άνθρωπο μια πασίγνωστη σταρ με πολύ διάσημη οικογένεια που κυνηγούν όλη μέρα και όλη νύχτα οι paparazzi, να δηλώσει δημόσια την άποψη της όποια κι αν είναι αυτή, για τα υπόλοιπα μέλη.

Τολμηρό και σκανδαλώδες. Όχι όμως αν σε λένε Kim Kardashian West. Πρόσφατα και κατά την διάρκεια της εμφάνισης της στο The Late Late Show του James Corden η Κιμ σε ενότητα όπου οι καλεσμένοι καλούνται να φάνε κάτι ακατάλληλο ή αλλιώς να απαντήσουν σε μια προσωπική ερώτηση η Kιμ επέλεξε να μιλήσει για τις αδερφές τις και την αίσθηση του στυλ της καθεμίας.

Όταν ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή του γνωστού σόου να κατατάξει τις άλλες γυναίκες της οικογένειας της με βάση το στυλ τους, παραδέχτηκε ποια αδερφή της πιστεύει πως είναι η πιο καλοντυμένη και ποια όχι.

Διαβάστε ποια από τις αδερφές της θεωρεί ποιο κομψή και ποια κοκοντυμένη η Kim Kardashian στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Kim Kardashian Holywood στυλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ