Ο οίκος Dolce & Gabbana τώρα λάνσαρε και... ζυμαρικά- Κοστίζουν 120 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο οίκος Dolce & Gabbana τώρα λάνσαρε και... ζυμαρικά- Κοστίζουν 120 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτότυπο προϊόν αποφάσισε να λανσάρει ο Ιταλικός οίκος Dolce & Gabbana, ξεφεύγοντας μεν κατά πολύ από τα συνηθισμένα, διαφημίζοντας δε με τον καλύτερο τρόπο την Ιταλία.

Η εταιρία μόδας άφησε για λίγο στην άκρη τα ακριβά ρούχα και τα αξεσουάρ και επικεντρώθηκε στα ζυμαρικά και συγκεκριμένα στα... μακαρόνια.

Ο οίκος, λοιπόν, σε μία συνεργασία του με την οικογενειακή επιχείρηση ζυμαρικών Παστιφίκιο Ντι Μαρτίνο, κυκλοφόρησε ένα σετ εορταστικών κουτιών με ζυμαρικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις Νοέ 7, 2017, 12:49μμ PST


Με τα συλλεκτικά κουτιά να έχουν την υπογραφή των Dolce & Gabbana, τα μακαρόνια είναι συλλεκτικά, μπορεί να τα βρει κανείς στο Harrods στην Βρετανία και στην μπουτίκ του οίκου στο Μιλάνο και να τα αποκτήσει δίνοντας... 110 λίρες.

Βέβαια μπορεί η τιμή να είναι κάπως τσουχτερή, αλλά η ποικιλία είναι μεγάλη, καθώς εκτός από τα κλασικά, όπως τις πένες, το ριγκατόνι και το λιγκουίνι, υπάρχουν είδη που δεν ήξερες καν οτι υπάρχουν.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις Νοέ 7, 2017, 11:40πμ PST


Βέβαια το πιο εντυπωσιακό απ΄όλα είναι το πολύχρωμο κουτί, το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και εκτός κουζίνα και η περίτεχνη ποδιά Dolce and Gabbana η οποία δίνεται μαζί με τα μακαρόνια... για να είσαι στιλάτος και στην κουζίνα σου.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη προσπάθεια του οίκου να μπει στις κουζίνες των νοικοκυρών- fashionistas, καθώς πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει και την δική του σειρά με οικιακά σκέυη, η οποία περιλάμβανε τα πάντα. Από περίτεχνους βραστήρες, μέχρι τοστιέρα, μπλέντερ και αποχυμωτή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις Οκτ 24, 2017, 8:57πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ dolce and gabbana ζυμαρικά μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ