Δήμητρα Διδαγγέλου: Η ψυχολόγος που έφυγε από την Αθήνα για να ζήσει στο Πήλιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Δήμητρα Διδαγγέλου: Η ψυχολόγος που έφυγε από την Αθήνα για να ζήσει στο Πήλιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χτισμένο στις πλαγιές του Πηλίου με θέα τον Παγασητικό, το χωριό Πινακάτες στο Πήλιο, είναι το ιδανικό σημείο για εξορμήσεις και αποδράσεις στη φύση.

Τι γίνεται όμως όταν μια νέα γυναίκα το επιλέγει ως μόνιμη κατοικία της; Η Δήμητρα Διδαγγέλου είναι ψυχολόγος κι επιστημονικός δημοσιογράφος και για περισσότερα από δέκα χρόνια εργάστηκε σε ελληνικά Μ.Μ.Ε. στην Αθήνα, ενώ έχει δημιουργήσει και δικό της περιοδικό.

Ενα πρωί και μετά από ώριμη σκέψη, η Δήμητρα αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά της και να οδηγήσει περισσότερα από 350 χιλιόμετρα για να φτάσει στο βουνό των Κενταύρων.

Εκεί θα ξεκινούσε μια νέα ζωή μακριά από τη βουή της πόλης, αλλά και μια νέα εντυπωσιακή καριέρα, με όλα τα διαθέσιμα εργαλεία της. Της ζητήσαμε να μας πει πώς είναι η καθημερινότητα στις Πινακάτες Πηλίου....

Διαβάστε πώς είναι η ζωή στις Πινακάτες Πηλίου για μια νέα γυναίκα και δείτε φωτογραφίες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημητρα διδαγγελου Πινακάτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ