Η Τζένιφερ Γκάρνερ φόρεσε μια από τις μεγάλες τάσεις της σεζόν στο κόκκινο χαλί και έλαμψε - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Γκάρνερ φόρεσε μια από τις μεγάλες τάσεις της σεζόν στο κόκκινο χαλί και έλαμψε

Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χθες το βράδυ, 17 Νοέμβρίου η διάσημη ηθοποιός Jennifer Garner έλαμψε στο κόκκινο χαλί στη πρεμιέρα της νέας της ταινίας “The Tribes Of Palow Verdes”, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους Maika Monroe και Cody Fern.

H ταινία βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο ακολουθεί την πορεία της οικογένειας Mason στο ειδυλλιακό Palos Verdes της Καλιφόρνια. Τα μέλη της προσπαθούν προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον και συνθήκες ενώ η κόρη της οικογένειας αποφασίζει να ξεφύγει από την δυσμενή κατάσταση και να αναζητήσει την ευτυχία. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής την 1η Δεκεμβρίου.

H 45χρονη ηθοποιός έκανε ακόμα μια κομψή εμφάνιση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο The Theater στο Ace Ηοtel του Λος Άντζελες. Το glamorous και πολυτελές ootfit που επέλεξε μας ενθουσίασε καθώς είναι ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις και γιορτινές εξόδους αυτά τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε για την εμφάνιση και το κομψό στυλ της εντυπωσιακής Τζένιφερ Γκάρνερ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jennifer Garner κόκκινο χαλί εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ