Κόντρα Γεωργιάδη- Καραμέρου -Για το φωσφοριζέ μπουφάν του αντιπεριφερειάρχη σε πάνελ - iefimerida.gr

Κόντρα Γεωργιάδη- Καραμέρου -Για το φωσφοριζέ μπουφάν του αντιπεριφερειάρχη σε πάνελ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εμφάνιση του Γιώργου Καραμέρου σε τηλεοπτικό πάνελ με φωσφοριζέ μπουφάν δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Αδωνι Γεωργιάδη, προκαλώντας την αντίδραση του πρώτου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής εμφανίστηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου με μπουφάν που φωσφορίζει, το οποίο συνήθως φορούν όσοι εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους κατά τις νυχτερινές ώρες, ή σε ακραία καιρικά φαινόμενα.

«Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα έχει δίκιο ο Καραμέρος και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter.

Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα έχει δίκιο ο @karameros και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί pic.twitter.com/SqYOKhvYYw

Λίγο αργότερα, ο αντιπεριφερειάρχης απάντησε από το ίδιο μέσο: «Δεν πάμε στα κανάλια, κρυβόμαστε λένε, πάμε στα κανάλια απευθείας από τα ρέματα και τις πλημμύρες για 10 λεπτά και μας κρίνουν για το dress code. Δεν βγάζεις άκρη».

Δεν πάμε στα κανάλια, κρυβόμαστε λένε, πάμε στα κανάλια απευθείας από τα ρέματα και τις πλημμύρες γοα 10 λεπτά και μας κρίνουν για το dress code.
Δεν βγάζεις άκρη https://t.co/l1UoImZga9

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ