Σε σοβαρή κατάσταση η γυναίκα που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια -Νοσηλεύεται στην εντατική - iefimerida.gr

Σε σοβαρή κατάσταση η γυναίκα που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια -Νοσηλεύεται στην εντατική

Ο σοκαριστικός τραυματισμός της γυναίκας στα Εξάρχεια (Φωτογραφία: SOOC/ GEORGE VITSARAS)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χειρουργική επέμβαση, η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, υποβλήθηκε η 55χρονη Αναστασία Τσουκαλά, η οποία τραυματίστηκε στα επεισόδια στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, στον «Ευαγγελισμό» και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν, που εκδόθηκε από το νοσοκομείο, αναφέρει ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών.

Η δικηγόρος μιλούσε με φωτορεπόρτερ, όταν ξαφνικά μία φωτοβολίδα ευθείας βολής- την οποία εκτόξευσαν κουκουλοφόροι- καρφώθηκε στο γόνατό της.

Το ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού

«Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, ''Ο Ευαγγελισμός'', γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».

Το σοκαριστικό βίντεο του τραυματισμού της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ εξάρχεια δικηγόρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ