Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Οφόε-Μπεν, μέσα ο Σεμπά - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Οφόε-Μπεν, μέσα ο Σεμπά

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίχως απρόοπτα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εντός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

Όπως αναμενόταν, ο Οτζίτζα Οφόε έμεινε εκτός αποστολής, αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ και ο Μπεν παρά το ότι υπήρχαν εκτιμήσεις πως θα βρίσκεται στους «εκλεκτούς» του Τάκη Λεμονή δεν μπήκε στην αποστολή. Έξω είναι ο τιμωρημένος Ρομαό, όπως και ο Βούκοβιτς που ουσιαστικά δεν υπολογίζεται.

Κατά τα άλλα, ο Σεμπά ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τον προηγούμενο μήνα και επέστρεψε στην ερυθρόλευκη αποστολή, προσφέροντας έξτρα λύση στα «φτερά» της επίθεσης.

Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Προτό, Καπίνο, Μποτία, Ομάρ, Κούτρης, Ένγκελς, Σισέ, Φιγκέιρας, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μάρτινς, Καρσελά, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ, Σεμπά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός οφοε Μπεν σεμπα Λεβαδειακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ