Formula 1: Πουλήθηκε 7,5 εκατ.δολάρια το μονοθέσιο του Μίκαελ Σουμάχερ [εικόνα] - iefimerida.gr

Formula 1: Πουλήθηκε 7,5 εκατ.δολάρια το μονοθέσιο του Μίκαελ Σουμάχερ [εικόνα]

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίκαελ Σουμάχερ συνεχίζει να δίνει την μάχη για να μείνει ζωντανός μετά το σοβαρό ατύχημα του κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013, αλλά το όνομα του είναι ακόμη πολύ «δυνατό» εμπορικά.

Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα σε δημοπρασία που έγινε στη Νέα Υόρκη, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Συγκεκριμένα, στο «Contemporary Art Evening Sale» του Sotheby, ανάμεσα στα εκθέματα ήταν και η Ferrari F2001, το μονοθέσιο με το οποίο ο Γερμανός οδηγός έτρεχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 1 του 2001, το οποίο και κατέκτησε στο τέλος.

The car with which Michael Schumacher won his fourth #F1 world championship has been sold at auction for a record £5.7 million: https://t.co/q0kTM14TKb pic.twitter.com/4s6Q9PLkYD

Το ιστορικό αυτό μονοθέσιο λοιπόν, που συνολικά κατέκτησε εννέα νίκες εκείνη τη σεζόν, πωλήθηκε έναντι $7.504.000, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για σύγχρονο μονοθέσιο. Μάλιστα γνωστοποιήθηκε από τον πρώην πλέον ιδιοκτήτη του, πως ένα μέρος των εσόδων από την πώληση θα πάει στο ίδρυμα του Σουμάχερ «Keep Fighting».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 μονοθέσιο Μίκαελ Σουμάχερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ