Αυτή είναι η μέρα μέσα στο 2017 που θα γίνουν οι περισσότερες προτάσεις γάμου - iefimerida.gr

Αυτή είναι η μέρα μέσα στο 2017 που θα γίνουν οι περισσότερες προτάσεις γάμου

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά, η πιο «μαγική» περίοδος του χρόνου, θα είναι και η πιο ρομαντική. Και για την ακρίβεια, μια πολύ συγκεκριμένη ημέρα της.

Ξέρουμε ότι θέματα που αφορούν το γάμο και δη όταν μεταφέρονται με την έννοια του «αχ πότε θα με παντρευτεί» μπορεί να προκαλούν απανωτά eye-roll, αλλά ας αγκαλιαστούμε και ας συμφωνήσουμε πως παραμένει ένα θέμα που ποτέ δε θα πάψει να απασχολεί τον πληθυσμό, τόσο τον γυναικείο, όσο και τον αντρικό.

Είναι ένα συναίσθημα (ή και ανάγκη αν θέλετε) που, όσοι αιώνες και να περάσουν, όσες διεξόδους απασχόλησης, απόλαυσης ή διασκέδασης κι αν βρούμε, οι άνθρωποι θα θέλουμε μια σταθερή συντροφιά δίπλα μας.

Και χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μηχανή αναπαραγωγής τραγικά στερεοτυπικών κλισέ, παρόλο που οι γυναίκες, πλέον, βρίσκουν την πληρότητα στη δουλειά, στα χόμπι, στις φίλες τους (τεράστιο ψέμα), δεν παύουν να αποτελούν την πλειοψηφία των ατόμων που θέλουν ένα γάμο. Κοινώς, επιθυμούν διακαώς το γάμο. Αν και παραδοσιακά, ο άντρας είναι υπεύθυνος για το χρόνο που θα παρθεί αυτή η απόφαση (επειδή αυτός κάνει την πρόταση γάμου- τεράστια αδικία- να τα λέμε κι αυτά), πολλά ζευγάρια πλέον το συμφωνούν μεταξύ τους.

Προβλέφθηκε η μέρα που θα ειπωθούν τα περισσότερα «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου»...

Διαβάστε ποια είναι αυτή η μέρα (που έρχεται) στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρόταση γάμου ημέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ