Αυτά είναι τα μαγαζιά στην Αθήνα που οι πελάτες -πραγματικά- δεν καπνίζουν μέσα - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα μαγαζιά στην Αθήνα που οι πελάτες -πραγματικά- δεν καπνίζουν μέσα

shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποια είναι τα μαγαζιά στην Αθήνα όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ και το ποτό σας ή να απολαύσετε το φαγητό σας χωρίς τη μυρωδιά και τον καπνό του τσιγάρου;

Εκτός αν ζείτε σε κάποια σπηλιά στα βάθη του Αμαζονίου γνωρίζετε ότι, ενώ υπάρχει νόμος που απαγορεύει το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους, η καταπάτηση του είναι ο κανόνας και η τήρηση του η εξάιρεση.

Τα περισσότερα μαγαζιά για καφέ ή φαγητό στην Αθήνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα τους (αφού οι καπνιστές πελάτες, που είναι και η πλειοψηφία, εγκαταλείπουν τις επιχειρήσεις που απαγορεύουν το κάπνισμα στους χώρους τους), επιτρέπουν στο κοινό τους να καπνίζει ελεύθερα. Μια λογική αρκετά ενοχλητική.

Κάπως έτσι είναι εύλογο να αναρωτιέστε που μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας χωρίς κάποια παρέα δίπλα σας να καπνίζει. Βλέπετε υπάρχουν και περιπτώσεις ανθρώπων που τα μόνα αρώματα που θέλουν να απολαμβάνουν σε ένα καφέ ή εστιατόριο είναι αυτά του καφέ και του φαγητού που σερβίρονται.

Δείτε ποια είναι τα άκαπνα μαγαζιά της Αθήνας στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγαζιά κάπνισμα απαγορεύεται
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ