Αποκάλυψη-σοκ της Μέριλ Στριπ: «Eπαιξα τη νεκρή και περίμενα να σταματήσει να με χτυπάει» - iefimerida.gr

Αποκάλυψη-σοκ της Μέριλ Στριπ: «Eπαιξα τη νεκρή και περίμενα να σταματήσει να με χτυπάει»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ, έχουν κάνει πολλές γυναίκες, τόσο διάσημες, όσο και μη, να ανοιχτούν και να μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες.

Εμπειρίες σεξουαλικής και σωματικής βίας, ψυχολογικοί εκβιασμοί, επιθέσεις παιδοφιλία. Η μετά-Χάρβεϊ εποχή θα μείνει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας που γράφει η 7η τέχνη. Και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Αυτή όμως είναι και μια μεγάλη ευκαιρία. Μια ευκαιρία να παλέψουμε όλοι για να είναι διαφορετική η επόμενη μέρα.

Γι αυτό και η βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ, κατέθεσε τη δική συγκλονιστική εμπειρία κακοποίησης. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που παρευρέθηκε στα βραβεία της επιτροπής για την προστασία των δημοσιογράφων και αφού ευχαρίστησε τις γυναίκες δημοσιογράφους για το έργο και τη γενναιότητά τους και αποκάλυψε τι συνέβη στην ίδια.

Διαβάστε για την απίστευτη περιπέτεια που έζησε η Μέριλ Στριπ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέριλ Στριπ κακοποίηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ