Η ΚΕΔΕ προσφέρει φαγητό, νερό και φάρμακα στους πληγέντες από τη θεομηνία στη Μάνδρα Αττικής - iefimerida.gr

Η ΚΕΔΕ προσφέρει φαγητό, νερό και φάρμακα στους πληγέντες από τη θεομηνία στη Μάνδρα Αττικής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Οδό Κοροπούλη 41 στην Μάνδρα Αττικής θα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι η μονάδα διανομής φαγητού της ΚΕΔΕ για στήριξη στους κατοίκους της περιοχής και τις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας.

Πιο συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ «ξεκινάει σήμερα στις 12 το μεσημέρι η διανομή μερίδων φαγητού στους πληγέντες από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική».

Η διανομή, για όσες ημέρες χρειαστεί, θα γίνεται από ειδική μονάδα που ήδη έχει εγκατασταθεί στην Οδό Κοροπούλη 41 στην Μάνδρα Αττικής.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ «στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στη περιοχή και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης ως επικεφαλής κλιμακίου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ για τη διανομή του φαγητού, φαρμακευτικού υλικού και πόσιμου νερού».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΚΕΔΕ από χθες λειτουργεί και γραμμή καταγραφής των προβλημάτων λόγω κακοκαιρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική 2132147513 η οποία λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ