Αγνώριστος ο Μάθιου Μακόναχι -Αφησε μακρύ μαλλί, χίπικο στιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστος ο Μάθιου Μακόναχι -Αφησε μακρύ μαλλί, χίπικο στιλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί κάποτε να έδειχνε συνεχώς του γραμμωμένους τους κοιλιακούς και να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μελό κομεντί, αλλά ο Μάθιου Μακόναχι τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα του και συνεχώς μας εκπλήσει.

Μετά, λοιπόν, το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου Dallas Buyers Club , το Interstellar και την σειρά True Detective, ο ίδιος αποφάσισε να δοκιμάσει ακόμη έναν δύσκολο ρόλο, στον οποίο μάλιστα τρομάξαμε και να τον γνωρίσουμε.

Αγνώριστος ο Μάθιου Μακόναχι -Αφησε μακρύ μαλλί, χίπικο στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο 48χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται έναν αξιαγάπητο απόκληρο της ζωής, ονόματι Moondog στην ταινία με τίτλο «Beach Bum».

Έχοντας μακριά μαλλιά μέχρι τον ώμο, μούσια και φορώντας λουλούδατο πουκάμισο και παντελόνι, ο Μάθιου Μακόναχι για τις ανάγκες του ρόλου περιπλανήθηκε σαν χαμένος στους δρόμους του Μαϊάμι, έχοντας σκουλαρίκι στα αυτιά και χίπικο look.

Αγνώριστος ο Μάθιου Μακόναχι -Αφησε μακρύ μαλλί, χίπικο στιλ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η ταινία, αλλά αυτό που ακούγεται είναι πως έχει και τον δικό του ρόλο ο ράπερ Snoop Dog στην ταινα. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Χάρμονι Κόριν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μακόναχι Μαϊάμι Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ