Κεντροαριστερά: Ο Γραμματικάκης στηρίζει Ανδρουλάκη - iefimerida.gr

Κεντροαριστερά: Ο Γραμματικάκης στηρίζει Ανδρουλάκη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη στη μάχη για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς.

Με γραπτή του δήλωση, ο ευρωβουλευτής παίρνει θέση στη μάχη της κάλπης της Κυριακής

«Οι εκλογές για την ηγεσία ενός νέου φορέα του Κέντρου, είχαν ως θετικό χαρακτηριστικό τους την εντυπωσιακή συμμετοχή, αδίκησαν όμως τον Σταύρο Θεοδωράκη και τις ριζοσπαστικές του ιδέες» τονίζει και συμπληρώνει:

« Με την κατάσταση λοιπόν, όπως διαμορφώθηκε, θεωρώ ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη δίδει μεγαλύτερα εχέγγυα για να ολοκληρωθεί το δύσκολο εγχείρημα, που απαιτεί πνοή ανανέωσης σε πρόσωπα και θεσμούς. Θεωρώ, παράλληλα, την Ευρωπαϊκή του εμπειρία σημαντικό παράγοντα για την κρίσιμη περίοδο, που περνά η χώρα μας. Η στήριξη μου στον Νίκο Ανδρουλάκη είναι λοιπόν πράξη ελπίδας για μια προοδευτική πορεία, και με αυτήν την προσδοκία καλώ όλους τους φίλους να συμμετάσχουν στην νέα εκλογική διαδικασία.

Γιώργος Γραμματικάκης, Ευρωβουλευτής με το Ποτάμι»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ