Επίσημα και πάλι ζευγάρι η Σελίνα Γκόμεζ και ο Τζάστιν Μπίμπερ- Τα φιλιά σε αγώνα χόκεϊ [εικόνα] - iefimerida.gr

Επίσημα και πάλι ζευγάρι η Σελίνα Γκόμεζ και ο Τζάστιν Μπίμπερ- Τα φιλιά σε αγώνα χόκεϊ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις χτες το βράδυ της Πέμπτης ίσως και να αποκαλύφθηκε η πιο μεγάλη επανασύνδεση της χρονιάς, με τις φωτογραφίες να μην δίνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Μπορεί, λοιπόν, η Σελίνα Γκόμεζ να δήλωνε πριν λίγο καιρό ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του τραγουδιστή The Weeknd, αλλά φαίνεται πως κανένας δεν μπορούσε να «καλύψει» το κενό μετά τον χωρισμό της με τον Τζάστιν Μπίμπερ τo 2013.

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες με τον Τζάστιν Μπίμπερ και την Γκόμεζ να φιλιούνται σε αγώνα χόκεϊ έδωσαν τέλος στις φήμες για το αν είναι μαζί... μετά τις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις.

Η επανασύνδεση έγινε πριν δύο μήνες και συγκεκριμένα μετά την μεταμόσχευση νεφρού που έκανε η Γκόμεζ, κάτι που έκανε τον Μπίμπερ να επικοινωνήσει μαζί της και να την διεκδικήσει ξανά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daria (@jelena.loveis) στις Νοέ 16, 2017, 11:16μμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπίμπερ Σελίνα Γκόμεζ ζευγάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ