Ο Μπουτάρης αποκάλεσε ξανά τα Σκόπια «Μακεδονία» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μπουτάρης αποκάλεσε ξανά τα Σκόπια «Μακεδονία» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μακεδονία» αποκάλεσε για μία ακόμα φορά τα Σκόπια ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος βρέθηκε στην ΠΓΔΜ και πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με τον πρόεδρο της χώρας, Γκεόργκι Ιβάνοφ, όσο και με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ.

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης έκανε το ίδιο λάθος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο των Σκοπίων όταν πρότεινε να διεξαχθεί η επόμενη συνάντηση των πρωθυπουργών των δύο χωρών Ελλάδας και «Μακεδονίας» στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν είμαστε πολιτικοί και δεν κάνουμε πολιτική, αλλά προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μεταξύ των πόλεων. Η βελτίωση των διακρατικών σχέσεων είναι πιο εύκολο να γίνει από κάτω προς τα πάνω. Και με τη βελτίωση των σχέσεων μπορούν να δοθούν εύκολα λύσεις σε διάφορα ζητήματα» είπε ο κ. Μπουτάρης μετά τη συνάντηση με τον κ. Ιβάνοφ.

Υπενθυμίζουμε ότι και πέρυσι ο κ. Μπουτάρης, όταν επισκέφθηκε την γειτονική χώρα είχε χρησιμοποιήσει σε συνέντευξή του ξανά τη συνταγματική ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Μπουτάρης Μακεδονία ΠΓΔΜ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ