Πρώην υπουργός της Γαλλίας καταδικάσθηκε επειδή κατηγόρησε τον Ναδάλ για ντόπινγκ - iefimerida.gr

Πρώην υπουργός της Γαλλίας καταδικάσθηκε επειδή κατηγόρησε τον Ναδάλ για ντόπινγκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποζημίωση ύψους 12.000 ευρώ επιδίκασε χθες (16/11) στον Ράφαελ Ναδάλ γαλλικό δικαστήριο, που τον δικαίωσε σε προσφυγή του για σχόλια που είχε κάνει εναντίον του πρώην υπουργού Αθλητισμού της χώρας.

Ο Ναδάλ είχε ανακοινώσει από πέρυσι ότι θα καταθέσει αγωγή εναντίον της Ροσελίν Μπασελό, η οποία σε τηλεοπτική συνέντευξή της ισχυρίστηκε πως ο Ισπανός τενίστας είχε πάρει φάρμακα που ενισχύουν την απόδοση, το 2012.

Ο νούμερο 1 αθλητής της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν του την περασμένη Δευτέρα (13/11) μετά την ήττα από τον Νταβίντ Γκοφάν στο ATP Finals, αρνήθηκε σθεναρά οποιαδήποτε παραβίαση και είπε ότι θα δωρίσει τα χρήματα σε μια γαλλική Μ.Κ.Ο.

«Όπως μπορείτε να δείτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σήμερα είναι μια ευτυχισμένη μέρα για μένα, την ομάδα μου και τους οπαδούς μου», δήλωσε ο κάτοχος 16 τίτλων Grand Slam στην ανακοίνωσή του. «Η γαλλική δικαιοσύνη επέλυσε την υπόθεση υπέρ της ειλικρίνειας και της ακεραιότητάς μου ως αθλητής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που πιστεύετε σε μένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ράφαελ Ναδάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ