Πλιάτσικο μετά την τραγωδία -Αντρας κλέβει τσιγάρα κοντά σε κατεστραμμένο περίπτερο στην Μάνδρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πλιάτσικο μετά την τραγωδία -Αντρας κλέβει τσιγάρα κοντά σε κατεστραμμένο περίπτερο στην Μάνδρα [βίντεο]

Screen shot από βίντεο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι κάτοικοι της Μάνδρας μετρούν τις πληγές τους και θρηνούν για τους συνανθρώπους τους που χάθηκαν τόσο άδικα από τις φονικές πλημμύρες, υπάρχουν και ορισμένοι που δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο...

Παρότι η αστυνομία έχει ενισχύσει από την Τετάρτη τις περιπολίες στην περιοχή, κάτοικοι καταγγέλλουν ότι αετονύχηδες κλέβουν ό,τι μπορούν από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα.

Αστυνομία της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχει ήδη προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι κύριος στόχος των ανδρών ήταν η κλοπή ηλεκτρικών συσκευών όπως ψυγεία. Οι δράστες μπήκαν σε πλημμυρισμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Μάνδρας με σκοπό να το διαρρήξουν, αλλά υπέπεσαν στην αντίληψη ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και συνελήφθησαν.

Βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΑΝΤ1 προκαλεί οργή...

Μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, άντρας μαζεύει τσιγάρα που έχουν χυθεί στο δρόμο από τους ορμητικούς χειμάρρους και, όταν η δημοσιογράφος τον ρωτά τι κάνει, απαντά με απάθεια: «Πεταμένα είναι».

«Είναι μια συμμορία εκεί τώρα, τρία άτομα και κλέβουνε» λέει μια αγανακτισμένη κάτοικος, ενώ μια άλλη προσθέτει: «Οτιδήποτε βρουν. Τσιγάρα, κόκα κόλες και τα κρύβουν από πίσω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάνδρα πλημμύρες πλιάτσικο συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ