H Bερόνικα Λάριο πρέπει να επιστρέψει 60 εκατ. ευρώ στον πρώην σύζυγό της Σίλβιο Μπερλουσκόνι - iefimerida.gr

H Bερόνικα Λάριο πρέπει να επιστρέψει 60 εκατ. ευρώ στον πρώην σύζυγό της Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Φωτογραφία: (AP Photo/Domenico Stinellis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βερόνικα Λάριο θα πρέπει να επιστρέψει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ, βάσει απόφασης του Εφετείου του Μιλάνου, η οποία δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Οι δικαστές, ουσιαστικά, αποφάνθηκαν ότι η κυρία Λάριο, πρώην Μπερλουσκόνι, δεν δικαιούται την διατροφή μαμούθ των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα που είχε εκδικασθεί στο παρελθόν. Η σημερινή απόφαση βασίζεται στην λογική ότι, πλέον, ο πρώην σύζυγος δεν πρέπει να εγγυάται το βιοτικό επίπεδο που είχε κατοχυρωθεί πριν το διαζύγιο, αλλά ότι η βασική αρχή, είναι η οικονομική αυτονομία της πρώην συζύγου.

Η απόφαση πρόκειται να ισχύσει αναδρομικά, από τον Μάρτιο του 2014, όταν είχε εκδοθεί η απόφαση διαζυγίου. Με τη σημερινή ετυμηγορία της ιταλικής δικαιοσύνης, έγινε δεκτή η θέση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος, μέσω τω δικηγόρων του, υποστήριξε ότι η Βερόνικα Λάριο διαθέτει συνολικές καταθέσεις 16 εκατομμυρίων ευρώ, τιμαλφή και σειρά ακινήτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ