Ο μικρός σας φίλος έχει δοκιμάσει την Premium ξηρά τροφή Mojestik; - iefimerida.gr

Ο μικρός σας φίλος έχει δοκιμάσει την Premium ξηρά τροφή Mojestik;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσει ο μικρός σας φίλος την Premium Πλήρης Τροφή πλούσια σε βιταμίνες. Βάσει των στοιχείων των πελατών της Mojestik, 8/10 σκυλάκια που την έχουν δοκιμάσει την έχουν ξανά-προτιμήσει. Ένα πολύ υψηλό ποσοστό καθώς δείχνει ξεκάθαρα ότι πέρα από την εξαιρετική γεύση της, περιέχει και σύνολο βιταμινών και ιχνοστοιχείων που την κάνουν ακαταμάχητη.

Η Mojestik είναι πλούσια σε βιοτίνη και βιταμίνη D που βοηθούν στην υγεία του δέρματος και του τριχώματος του μικρού σας φίλου. Επίσης, έχει σαν πρώτο συστατικό το αφυδατωμένο κρέας (κυρίως από κοτόπουλο, ενώ σε 2 τροφές περιέχεται και ψάρι) πράγμα που την καθιστά πλούσια σε υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως το αφυδατωμένο κρέας είναι καλύτερο από το φρέσκο όσον αφορά την περιεκτικότητα πρωτεϊνών καθώς στο φρέσκο κρέας υπάρχει μεγάλο ποσοστό νερού μέσα και δεν είναι συμπυκνωμένες οι πρωτεΐνες όπως στο αφυδατωμένο. Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Α προάγει την υγεία του σκύλου σας και ενισχύει το ανοσοποιητικό Η Βιταμίνη Ε που περιέχεται στην Mojestik είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό συστατικό και αυξάνει το προσδόκιμο ζωής του μικρού σας φίλου. Τέλος τα εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών από σόγια και αρακά κάνουν την Mojestik την καλύτερη λύση για την διατροφή του σκύλου σας.

Επιπλέον, η Mojestik φρόντισε να συντηρεί την τροφή του μικρού σας φίλου σε εσωτερικές μικρότερες συσκευασίες για να μένει πάντα φρέσκια και να κρατάει τα θρεπτικά συστατικά της. Δεν χρειάζεται επίσης να σκέφτεστε πότε τελειώνει η τροφή του μικρού σας φίλου καθώς το κάνει η Mojestik για εσάς και σας ενημερώνει εγκαίρως για να προμηθευτείτε μια νέα συσκευασία.

Μπορείτε να μπείτε και εσείς στο www.mojestik.gr ή να καλέσετε στο 2310256747 για να κάνετε την παραγγελία σας σήμερα. Μην ξεχνάτε πως τα μεταφορικά είναι Δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mojestic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ